Mam białego RS 3 w kombi. Zamówiony był pakiet black, jednak Dealer sie pomylił i przyjechał z chromem na oknach i grilu. Relingi są czarne.
Chciałbym zamienić nakładki lusterek na czarne, zamienić obwódkę grila na czarny i felgi (obecne gemini 18 antracyt) przemalować na czarny mat....
Dylemat mam taki, że zostanie srebro wokół szyb....
Co sądzicie?
Ps. Za pomyłkę dostałem felgi aluminiowe 17 oraz markowe opony zimowe wraz z montażem...
Napisz do gościa z tego tematu, zrobił mniej więcej to, co Ty byś chciał. Może wrzuci jakieś foty to sobie zobaczysz jak wygląda black look z chromami na szybach.
Napisz do gościa z tego tematu, zrobił mniej więcej to, co Ty byś chciał. Może wrzuci jakieś foty to sobie zobaczysz jak wygląda black look z chromami na szybach.
Pięknie wygląda Twoja RS'ka. (quasi RS'ka?)
Ja mam tylko 1.4 ale też już założone czarne obudowy lusterek i czarny grill.
Jaką folię założyłeś na dach, mogę prosić o jakieś dokładniejsze zdjęcia?
Czy relingi też malowałeś, bo wydają się takie bardziej z połyskiem...?
Mirzaw
Pięknie wygląda Twoja RS'ka. (quasi RS'ka?)
Ja mam tylko 1.4 ale też już założone czarne obudowy lusterek i czarny grill.
Jaką folię założyłeś na dach, mogę prosić o jakieś dokładniejsze zdjęcia?
Czy relingi też malowałeś, bo wydają się takie bardziej z połyskiem...?
Mirzaw
aha...ok...bo tak przeczytałem tylko wątek na początku......tu chodzi o skode :wink: ...RS3 to raczej mi sie z innym autem skojarzyło...heheh.... :lol: :lol: niewyspany jestem chyba.... :szeroki_usmiech
Śmiało polecam. Felgi wyszły super. Komplet 18' na czarny mat z piaskowaniem 450 zł brutto. Warsztat mały z kulturą. Firma rodzinna http://www.radzyminska210.pl/
Ja bym zaczernił octavie na twoim miejscu. Ja mam pakiet black i bardzo się z tego cieszę, widziałem identyczną jak moja tyko w chromie i w moim odczuciu czegoś jej brakowało, co prawda ja mam czarną . Dodatkowo RS z czernią jakoś tak groźniej wygląda
Komentarz